Ilse Ernstsen

Da jeg første gang var til behandling hos Lene var jeg så træt, udmattet og havde ondt i hele kroppen. Ved Lenes behandling fandt vi frem til hvad de væsentlige punkter var. Allerede efter første behandling var jeg klar over, at her havde jeg fundet en behandler der forstod mine problemstillinger og kunne hjælpe.

Ikke sådan at forstå, at jeg bare kunne ligge mig på briksen, og så ordnede Lene lige problemet. Nej, det var et sammenspil mellem Lenes behandling og mit eget arbejde – både fysisk (øvelser) og psykisk. Der var meget at arbejde med og tage stilling til efter en behandling hos Lene.

Det har givet en indsigt i, hvor meget for meget jeg har brugt mig selv, og hvad prisen har været. Jeg er nu, efter nogle behandlinger hos Lene klar til at komme videre med fornyet energi og en krop der er meget mere smertefri.

Lene har også undervejs været klar til at give råd imellem behandlinger.

Et eksempel: Jeg er til behandling hos Lene 4 dage før jeg skal starte på et højskoleophold. 2 dag efter behandling har jeg så ondt i lænden, at jeg må aflyse alle aftaler. Jeg mailer problemstillingen til Lene, og ikke længe efter får jeg opringning fra Lene, hvor vi drøfter hvad der kan gøres. Lene giver en øvelse der kan være god at gøre, som jeg skal lave mindst ½ time. Jeg gør som Lene har foreslået, og får det straks meget bedre, og kan blive klar til at rejse på højskole.

Bare et eksempel på Lenes empati og forståelse, den har betydet så meget for mig i mit arbejde på at komme videre og få mere energi og kunne bruge min krop noget mere.

Mine bedste anbefalinger til Lene Grøn

Ilse Ernstsen, 67 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *