Foredrag

LYD-FOREDRAG, tors. 5/4 & man. 9/4, kl. 19.00 – 20.30.

Kom og prøv en Lyd-behandling i dig selv – mærk hvor hurtigt Lyd kan hjælpe dig, med at få det du ønsker dig!

Alle der møder op får en Hel Lyd-behandling – denne aften! – Ikke kun et par prøve personer!

Her vil jeg, sammen med dig, vende netop det du finder frem til denne aften – noget du selv du føler er ubehageligt – til at blive til noget der føles dejligt, rart eller helt okay i dig i stedet for 🙂 Så alle vil sidde med hver sit – efter helt deres eget valg i Lyd-behandlingen!

Emnet vi tager op – og arbejder med denne aften – Får i på Foredraget!

Tag evt. en veninde eller en ven med & få denne skønne oplevelse sammen – Det bliver en let, hyggelig aften, med glimt i øjet – samt en transformation rigere.

Hvorfor Lyd?

Fordi jeg rigtig gerne vil vise dig, lade dig prøve selv, hvor hurtigt du kan få hjælp der faktisk virker – OGSÅ selvom du ikke tror på det. Jeg har siden 1999 arbejdet med lyd ind i alle mine behandlinger. En Lyd jeg fik sendt som en gave fra “Universet” til brug for mine kunder i mine behandlinger.. Og langt de fleste har prøvet alt muligt, der ikke har virket NÅR DE KOMMER HER TIL MIG – så der var heller ikke HELT tillid til det jeg kan tilbyde – men et håb, så de gav det en chance, gik med mig og blev frie!

Se hvad kunderne selv siger om deres møde med det der var svært i deres liv.. På www.lenegron.dk  under kundeudtalelser – her kan du se, at der er ingen grænser for hvad Lyden kan hjælpe med! – Faktisk alt!

SÅ KOM, PRØV & HØR.. mere om Lydens kraft – Foredraget holdes på Holme Parkvej 48, 8270 Højbjerg

Der er gratis Parkering – Bus 13 & 6A går begge lige til Holme Parkvej – Se evt. på min hjemme side.

Kun kr. 100,00 – Tilmelding er nødvendig for at få en plads, da der kun er et meget begrænset antal pladser.

Betaling på mobil pay eller efter aftale ved ankomst – På tlf. 4054 9053. HUSK! skriv også den dato du ønsker at være med på. Se evt. nye datoer for foredrag & kurser mm.. på: www.lenegron.dk – Del rigtig gerne!

Jeg vil glæde mig til at se dig.  Kærligst Lene

 

 

 

 

Der er lukket for kommentarer.