Om Lene Grøn

LeneGronCertificeret ID-Psykoterapeut/i dag ID-Academi, 4 års udd. ved: Ole Vadum Dahl

Exam. Body-sds Kropsterapeut & Kropsterapeutisk trænings-instruktør,
3 års udd. ved: Body-sds/Body Self Development System. 

Godkendt Center ved Body-sds fra Maj 2009 til September 2016.

Er nu Autoriseret behandler ved Body-sds fra September 2016.

Jeg er uddannet hos Body-sds, jeg giver og  har givet Body-sds behandlinger i min klinik siden min eksamination den 13. feb. 2004.

Reiki Master, TFT – Alg, Chi-Aura, Ny tids energi.
Kurser – Foredrag – Individuel vejledning

Lidt mere om mig…

Man kan vel sige at jeg har været under uddannelse til terapeut hele livet. Jeg har altid haft en indre trang til at uddybe tingene, i den terapeutiske retning, haft lyst til at gøre en forskel på det rent menneskelige plan, en lyst til at være med til at udbedre de skader vi har pådraget os, af den ene eller anden grund. Samt har jeg altid haft med mig, en tro på noget der er større, noget der gør det muligt, at gøre en forskel.

Udover min rent faglige terapeutiske baggrund, har jeg mange års praktisk livserfaring, med et liv, hvor jeg selv har prøvet lidt af hvert, bl.a. ægteskab, børn, skilsmisse, taget en butiks- & kontoruddannelse, samt en yogalærer uddannelse. Jeg har rejst en del til fjerne steder, med anderledes levevilkår end vi har her i Danmark, hvilket har givet en bred forståelse for forskellige kulturer og deres måde at leve på, samt givet indsigt i hvor forskelligt vi mennesker reagerer på stress og sygdom..

Jeg har i en periode arbejdet som frivillig medarbejder, på et værested for misbrugere, især af alkohol. Derudover har jeg i en periode samtidig med mine studier arbejdet indenfor det kunstneriske & kunstterapeutiske felt, hvor jeg var aktiv billedkunstner og udstiller på forskellige gallerier og udstillingssteder rundt i landet.

Der er lukket for kommentarer.