Kurser

Kursus: Støder du på dén/dé samme  uhensigtsmæssige ting igen & igen..?

Har du svært ved at holde fast i din egen mening?                                                                             Føler du at du er dejlig som du ér? / Elsker du dig selv?                                                                           Tror du på dig selv, kan du holde én tale/ét foredrag?                                                                           Eller føler du Stress, Angst, Tristhed, Svigt, Vrede, Andet?                                                                  Har du Fysiske, Psykiske eller Kroniske årsager som: Gør ondt/smerter/er du ked af det?                                                                                                                                                                          Er det du har fået med: Fra opvækst, livet, andre, overgreb, ikke dig mere? Måske du har noget helt andet, som du går & holder til..

Har du lyst til at ændre det nu,  kan du genkende noget af dette, så du ikke længere hæmmer dig i din udfoldelse, men skaber det du ønsker dig i stedet for – det er muligt, at blive glad for dig selv, elske den du er, at være dig selv – uanset hvad andre siger, tænker, mener, tror!

Så ér et “Transformations Lyd-Kursus eller Forløb” måske noget for dig!

Vi sidder i en lille gruppe, hvor hver enkelt deltager, sidder med hver deres personlige problematik & vigtigt er, at du arbejder med dig.. ikke én til én eller i grupper. Men vi bruger gruppe energien der opstår, til at ku’ arbejde dybere.

Jeg guider dig dybere ind i dig, din krop & bruger min Lyd til vende dét du har valgt at kigge på.. til dét du ønsker dig!

Under kurset vil jeg bruge hypnose/trance-induktion som indgang til det allerdybeste sted i dig – så jeg kan guide dig ind i det sted du har gemt det der gør ondt/græder i dig. Her vil jeg så bruge lyden som transformator ind i dette.

Rigtig mange af mine kunder, har prøvet alt,når de kommer til mig, så de har heller ikke    alle troet på, at jeg ku’ hjælpe dem. Fordi langt de fleste allerede har prøvet meget både i det bestående system & i det alternative rum.. uden held! Men de gav det en chance & blev frie!

Er du blevet nysgerrig på, om det kan lade sig gøre? Så kig på: www.lenegron.dk  under udtalelser, se hvad andre fik hjælp til.

Normal pris på én til én session i en 1½ time, er kr. 1.195,00. Derfor tilbyder jeg nu kurser i mindre grupper .. der er en billigere måde  – til at ændre uhensigtsmæssige mønstre på.. Så flere kan få den hjælp de har brug for nu inden sommerferien!

Weekend Kursus i 1 eller 2 dage, 1.dag pris kr. 995,00 & 2.dag pris kr. 795,00. Datoerne er 14/4 & 15/4,  21/4 & 22/4..  Vi arbejder begge dage fra kl. 9.00 – 13.00.

Ønsker du at gå dybere, så er der rabat dag på 2. dag’ som du kan se – det virker meget stærkt at arbejde videre dagen efter, på tidligere kurser rundt i landet har været en stor fordel – det virker meget stærkt at arbejde videre dagen efter.

Forløb på 5 x!  Dag 1. kr. 995,00 & Dag 2.-5. kr. 795,00 pr.dag.  Ønsker du et forløb, at gå dybere, så er det billigere de sidste 4 dage. Datoerne er  28/4,  12/5,  26/5,  2/6 & 16.6 … Vi arbejder om lørdagen, hver 14. dag fra  kl. 9.00 – 13.00.

Betaling sker efter henvendelse til mig på sms, tlf, mail, da der kun er få pladser. Så ER tilmelding nødvendig!

Jeg vil glæde mig til at se dig.. På et weekend Kursus eller På et mindre forløb! Og har du spørgsmål.. må du gerne kontakte mig.. Hvis det er på tlf. du prøver.. Så sms el. læg en besked og jeg vil kontakte dig snarest.

Kærligst Lene

 

 

 

Nye Datoer eller kurser  – Kan ses her på   www.lenegron.dk

www.lenegron.dk • mail@lenegron.dk
LENE GRØN • LYD, KROP & PSYKE
Holme Parkvej 48 • 8270 Højbjerg
TLF. 40 54 90 53
Tilmelding klik her

Der er lukket for kommentarer.