Kropsterapi

Jeg er uddannet hos Body-sds, jeg giver og har givet Body-sds behandlinger i min klinik siden min eksamination den 13. feb. 2004. 

Godkendt Center ved Body-sds fra Maj 2009 til September 2016…                                   & Nu fra September 2016 Autoriseret behandler ved Body-sds.


Kropsterapi efter Body- Self Development System eller som det oftest siges Body-sds, som jeg er uddannet indenfor, er et behandlingssystem, som er blevet udviklet gennem 3 generationers indføling med mennesker. Systemet er således gået i arv inden for den samme familie i årtier.
Jeg starter med en kort samtale, hvorefter jeg tager udgangspunkt i den konkrete situation og problematik og vælger behandling alt efter dit individuelle ønske og behov.

Under BODY-sds behandlingen guides klienten til at bruge åndedrættet som hjælp til at slippe de dybere liggende ting der er lagret i krop og psyke. Derudover bruger jeg indføling, klarsansning og terapeutiske værktøjer der støtter processen. Samtidig indgår lyd ved min egen stemme, som en  del af Body-sds behandlingen, da dette netop går ind og støtter, samt sætter ekstra fart på behandlingsprocessen, p.g.a. lydens evne til at trænge igennem alle former for forsvar, kroppen og psyken måtte sætte op for at holde på det kendte.

Body-sds behandlingen retter sig mod at forløse dybere liggende fysiske og psykiske blokeringer i kroppen, samt bevidstgøre dig om de steder i kroppen, der er blokerede, for derigennem at genskabe balancen og finde ind til den vi i virkeligheden “ER”.

Der er lukket for kommentarer.