Nyhedsbrev

TIL ALLE DER ER TILMELDT MIT NYHEDSBREV

 

NYT..  “JEG HOLDER LYD-FORDDRAG” I LYSETS HUS – 7.11.17

 Kl. 19.00 – Pris kr. 100,00 – Betales senest kl. 12.00 på dagen på Mobil Pay: 4054 9053 – HUSK DIT NAVN!

Eller senest den 6.11 kl. 12.00 på Netbank: Registrerings nr. 3649 Konto nr. 4623 515591 – HUSK DIT NAVN!

Tag en udskrift eller anden dokumentation med på indbetalingen.

Skriv datoen i din kalender & tilmeld dig med det samme for at sikre dig en billet – Der er kun 40 pladser!

Resterende pladser købes ved indgangen. Tjek www.lenegron.dk  om der er flere tilbage til kr. 100,00. Døren åbnes kl. 18.30 & lukkes præcis kl 19.00.

 

NYE TIDSPUKTER “FOR FOREDRAG & KURSER” i 2018.. VIL KUNNE SES HER FRA MEDIO JANUAR 2018. 

&

På Lyd-foredraget giver jeg en hel Lyd-behandling ..til alle der ønsker det!

Hvor vi sammen vil gå ind & forsøge at ændre en negativ ladet følelse til en positiv eller neutral følelse i dig. 

  Jeg vil fortælle lidt om hvordan lyden kom til mig i 1999 som en “Gave fra Himlen” samt hvordan & hvad jeg bruger den til her på foredraget.. samt på minekurser & i privat sessions.

 Jeg bruger Hypnose/Trance induktion som indgang til det dybeste sted i dig. Så jeg her kan guide dig ind i det sted hvor du har gemt det vi vil prøve at ændre i aften – jeg vil guide dig & bruge lyden som transformator til at forandre dette.

  Du får på selve foredraget information om hvad vi på denne aften vil arbejde med at transformere til noget positivt!

 Jeg vil glæde mig til at se dig.  Kærligst Lene

 

&

 

“JEG HOLDER TRANSFORMATIONS LYD-KURSER”

Den 11.11.2017 & 12.11.2017.. Kl. 10.00-16.00.. Skriv allerede nu datoen i din kalender.. Hvis du kan og har lyst til at deltage her. Betaling efter henvendelse til mig på min mail adr. for at tjekke om der stadig er plads til flere i gruppen.. på højst 8 pers.

Nye datoer for Transformations Lyd-kurser” i 2018.. Vil blive annonceret her fra medio Januar 2018.

På Kurset vil vi sammen vil gå ind og forsøge at ændre en problematik som du går og kæmper med i dit liv.. Det kan være noget der Psykisk eller Fysisk hindrer dig i at kunne være i dig selv.. eller det at kunne sige ja eller nej til et tilbud MED GOD SAMVITTIGHED så du herefter vil føle.. at det har du retten til!

Fordi vi går ind & arbejder med netop din problematik.. selv om det er i en mindre gruppe det kommer til at foregå.. Alle der er med i denne gruppe vil sidde med hver deres personlige problematik.

Og her er det vigtig at sige.. At alle kommer kun til at arbejde med sit eget.. Og ikke 2 og 2.. altså ikke sammen med andre.. vi vil dog bruge den fælles energi der opstår ved at arbejde i samme gruppe der gør at alle kan arbejde dybere.

Vi vil ved hjælp af min Guidning dybere ind i kroppen & min Lyd.. vende din situation fysisk & psykisk.. til en positiv eller neutral oplevelse i dig.. af det vi kigger på. Så det ikke længere vil fange dig.

&

Som er det du selv sender mig nogle ord/linjer på inden vi ses til 1. eller 2.Transformations dage! Om det du har brug for hjælp til. Så jeg kan guide dig ind i din situation når du tilmelder dig på kurset.

 Du tilmelder dig ved at sende mig en sms eller mail hvor du forespørger om der stadig er flere pladser tilbage på kurset. Betaling aftales først efter du har hørt fra mig.

Jeg bruger Hypnose/Trance induktion som indgang til det allerdybeste sted i dig – Så jeg her kan guide dig ind i det sted hvor du har gemt det der gør ondt/græder i dig & her vil jeg så bruge lyden som transformator ind i dette.

Eksempelvis ku’ det være: Stress – Mindre Værd  – Svigt – Angst Fysiske & Psykiske smerter/følelser der er opgivet af fagpersoner som man må lære at leve med mm..

Der er faktisk ingen grænser for hvad man kan gå ind og hjælpe Krop.. Sind.. Ånd med. Ved hjælp af Lydens Kraft!

På min hj.side kan du se under udtalelser hvad nogle tidligere kunder har fået hjælp til.

Første dag koster det samme som én 1½ times session.. kr. 1.195,00 & hvis du ønsker at gå meget dybt med din problematik. Så er der rabat på 2. dag her vil prisen være kr. 945,00. Da jeg ved tidligere kurser rundt i landet har oplevet..  at det virker meget stærkt at arbejde videre dagen efter giver jeg rabat på dag 2.

Jeg vil glæde mig til at se dig på kurset i 1. eller 2. dage. På Holme Parkvej 48, 8270 Højbjerg

 

 

HVORDAN GÅR DET?
HAR DU DET GODT?

ELLER TRÆNGER DU TIL AT FÅ KIGGET LIDT DYBERE PÅ NOGET?

Jeg er nemlig klar igen efter ferien! Så vi sammen vil kunne tage hånd om det, der gør ondt eller fylder i dig.

Jeg kan hjælpe dig med at hente det, du ønsker at få frem. Det kunne eventuelt være på områder, hvor du ikke føler dig tilstrækkelig eller god nok, har angst, kærestesorger eller

andet. Der er faktisk ingen grænser for, hvad vi kan arbejde med.

Jeg arbejder via hypnose/tranceinduktion, hvor jeg guider dig ind til det sted, der græder/har det skidt. Jeg bruger lyd ved egen stemme, så problemet opløses. Det kan enten foregå gennem dybdeterapi eller BODY-sds kropsterapi alt efter, hvad dit problem er.

Jeg henviser endvidere til min hjemmeside: lenegron.dk, hvor du vil kunne læse mere om andre kunders oplevelser i mine behandlinger.

Jeg vil glæde mig til at se og hjælpe dig.

 

Der er lukket for kommentarer.