Anette K.

Kære Lene.

Jeg vil hermed videre give dig den ros, som jeg har fået, for DU har en kæmpe del af æren for, at jeg er nået dertil, hvor jeg er i dag. (og det på godt 7 mdr.)

Det får smilet frem på mine læber, når jeg tænker tilbage på de stunder vi har haft sammen, hvor jeg har grædt og kort efter har vi grint. Og selvom jeg har konfronteret det, der gjorde allermest ondt på mig, så har du på en fortryllende måde, altid fået mig igennem det og jeg er altid i en let og opløftet stemning, når jeg går fra dig.

Da jeg kom til dig første gang, troede jeg, at jeg havde nogle muskelspændinger, som jeg ”lige” skulle have løsnet. Men jeg blev klogere. Hi hi.

For det var ikke bare ”lige”. Jeg fandt ud af, at de spændinger jeg havde hang meget sammen med min psyke og ikke mindst mit selvværd. Så lige pludselig skulle der tages fat et helt andet sted.

At der er sket en stor forandring er jeg ikke selv helt bevidst om, men da jeg for nylig var til jobsamtale hos fem personer, som jeg dagligt arbejder sammen med, fik jeg nogle meget positive tilbagemeldinger. Jeg havde også selv en super oplevelse og havde det godt under hele samtalen.
Da jeg gik derfra følte jeg, at jeg havde vundet en kæmpe sejr.

Det jeg fik at vide var, at de var meget overraskede over, hvor godt jeg havde svaret for mig og over den selvtillid jeg udstrålede. Havde det ikke været fordi de kendte mig, så ville de ikke have troet, at det var den samme, som de ansatte to år tidligere. Men det er det, bare i en forbedret udgave. Disse er et par at grundene til, at jeg har fået mit drømmejob.

Dette er en kæmpe gave, en belønning, på vejen til at blive et frit menneske. Der venter stadig hårdt arbejde forude og jeg har lyst og mod på at få ryddet op i resten.

Jeg ved, du er klar til at hjælpe mig med at finde og hive fat i de fortrængte og ”farlige” følelser. Jeg finder ro og accept i følelserne gennem dine beroligende lyde, og ved vores samtaler får du mig til at tænke på en anden måde.

Så Lene, selvom du siger, at det er mig, der laver arbejdet, så skal du alligevel have en del at æren, fordi du har haft nøglen til de lukkede døre, og du har fulgt mig hver gang, hele vejen.

Vi ses

Kærlig hilsen
Annette K

Der er lukket for kommentarer.