Anette L.

Kære Lene.

Inden jeg startede hos Lene havde jeg prøvet flere forskellige terapiformer. Terapien foregik ofte kropsligt, men ikke på samme måde som hos Lene. Jeg havde været utrolig glad for min sidste terapeut men syntes, at vi efter et par års arbejde ikke rigtig kunne komme længere. Heldigvis fik jeg anbefalet Lene, hvad jeg simpelthen er så lykkelig for. Jeg tror aldrig, at jeg var nået så langt med min egen udvikling uden Lene. Kombinationen af hendes arbejde med krop, samtale, og lyd er noget helt unikt, der hjælper mig til at lukke op og arbejde direkte ind i kernen af mine personlige problemstillinger.

Jeg startede i et forløb hos Lene i august 2012. Da jeg ved, at rigtig mange af de spørgsmål, vi gerne vil finde svar på i os selv, ligger i kroppen, var det en gave at starte i terapi hos Lene. Det at blive guidet ind i mig og virkelig mærke og møde den pågældende problematik (ikke kun med ord) har skabt kæmpe forløsninger. Det har betydet at min egen personlige udvikling både som psykoterapeut og som menneske, har taget et kæmpe spring.

Jeg kom til Lene med et kæmpe indre pres samt en angst for at møde noget mørkt som fyldte i mig. Disse problematikker har flere gange gennem mit liv ” lagt mig ned” med depression og stress, hvad der desværre har betydet flere lange sygemeldinger. Der er ingen, der før har kunnet rumme eller møde mig i disse problematikker på den måde som Lene gør det. Det at jeg tidligere følte mig alene gjorde, at jeg gemte det, der råbte på at blive set i mig, endnu længere væk med det resultat, at min krop smertede mere og mere i form af migræne, mavepine, hælspore mm. Første gang jeg var hos Lene gik vi ”sammen ind i mørket og mødte mit indre pres” og det at jeg ikke længere følte mig alene med mine problematikker, gjorde at jeg turde åbne op og møde alt, hvad der var før hen var så svært. Lene rummede hele mig på en varm og professionel måde.

Efter mit terapiforløb os Lene lever jeg i dag et meget mere frit liv, hvor der nu både er plads til lys og mørke i mig. Jeg har med Lenes hjælp mødt det, der presser mig og har lært ikke at stille så enorme krav til mig selv mere. Det betyder, at jeg ikke længere er stresset og derfor undgår diverse lange sygemeldinger. Jeg lever nu et liv uden migræne, ondt i maven og selv min hælspore er forsvundet.

Jeg går fortsat i terapi hos Lene og det gør mig så tryg, at jeg ved, at hun er der når mit liv ind imellem kan gå lidt i hårdknude. Lene er et fantastisk menneske, der indgyder ro og er utrolig tillidsvækkende.
Jeg giver Lene mine varmeste anbefalinger. Har du brug for en terapeut der virkelig kan rumme HELE dig, uanset hvad du måtte komme med (om det er fysisk eller psykisk), så tøv ikke med at ringe og bestille en tid hos Lene – Lene en STOR TAK til dig, for alt det du har gjort for mig. Uden dig ville jeg ikke have det så godt som jeg har det i dag….. 🙂

Anette – Psykoterapeut

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *