Anne Louise

Mødet med Lene og hendes behandlinger har været en af de mest positive oplevelser i mit liv.

Jeg henvendte mig til Lene, da jeg i løbet af de sidste år har haft flere overbelastnings og træningsskader, som jeg ikke har kunnet hvile, træne, eller massere væk. Jeg har modtaget behandlinger fra forskellige fysioterapeuter, idrætsklinikker osv., men skaderne er altid vendt tilbage.

Jeg har igennem lang tid følt, at nogle personlige oplevelser og problemer til en vis grad har tynget mig og mine reaktionsmønstre. Jeg har haft samtaler med andre behandlere om dette, og mange gange fundet frem til, hvad problemstillingen er – dog har jeg aldrig mødt egentlig hjælp til at håndtere den.

I løbet af en tidsperiode har jeg erkendt, at krop og psyke hænger sammen, og at der i mit tilfælde også er en sammenhæng mellem de tilbagevendende smerter og mine oplevelser tidligere i livet. I forlængelse af dette ”så jeg lyset” og fandt frem til Lene.

Den første behandling, jeg modtog ved Lene, føltes nærmest som en åbenbaring. For det første er Lene et varmt menneske, der har evnen til at give ro og en følelse af, at man er endt det rigtige sted. Herefter er hendes fysiske behandlinger et levende bevis på sammenhængen mellem krop og sind, og på trods af de smerter, man kan føle under en behandling, er den efterfølgende velvære fantastisk.
Jeg går stadig ved Lene – både til behandlinger og til træning, og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.

De sportsskader, spændinger og ubehag jeg før har følt i kroppen, har nu en gennemskuelig årsag. Det betyder, at jeg kan håndtere dem som noget håndgribeligt, der kan blive bedre. Mange af mine smerter er gået væk i takt med, at jeg er kommet til en større bevidsthed omkring mig selv – og alt i alt har det indtil nu ført til et bedre selvbillede, en bedre kropsforståelse og accept.
En enestående positiv oplevelse.

Anne Louise Grønnebeck Hansen

Der er lukket for kommentarer.