Bente Nielsen

Jeg mødte Lene på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg helt til rotterne, var nede både psykisk og fysisk. Jeg læste om body-sds i Familie journalen og kontaktede straks dem i Karlslunde som anbefalede mig Lene.

Da jeg første gang trådte ind af døren hos Lene, fik jeg straks en indre ro, hun er simpelthen et fantastisk menneske og jeg fik straks tillid til hende. Det var som at få en gave foræret, hun rummer mere, end noget andet menneske jeg før har mødt, hun giver en troen på en selv og man er god nok som man er, hun har en hel unik måde at arbejde på og er fuld af energi og livsglæde, som selvfølgelig smitter af på vi klienter.

Lene anbefalede mig at få nogle gange med psykoterapi, inden vi gik i gang med body-sds massagen. Noget som virkelig ændrede mit liv. Jeg måtte helt ned at vende psykisk for at blive fri for de ting jeg gik med i kroppen fysisk, men uden Lene havde jeg ikke kunnet klare det, hun halede mig hele tiden op.

I dag er jeg holdt med massage og går på hendes træningshold, noget som er en helt fantastisk trænings form og Lenes humør smitter af på os alle. At møde Lene har ændret mit liv fuldstændigt, jeg har fået et nyt liv foræret, hun har beriget mit liv, jeg har fået en indre ro, er blevet fri af mange smerter i min krop og ikke mindst har jeg lært at sætte grænser, samt hviler mere i mig selv.

Lene, jeg takker dig, for alt det du har gjort for mig. Uden dig ville jeg ikke have været der, hvor jeg er i dag.

Bente Nielsen

Der er lukket for kommentarer.