Dorte Lindhart

Stud. Psykoterapeut    
 
Da jeg havde valgt at skrive om åndedrættet i mit eksamensprojekt. Tænkte jeg, at jeg måtte prøve en terapeut der også arbejdede ud fra dette kriterium.
Da jeg fandt Lenes hjemmeside, var jeg ikke i tvivl om at Lene skulle jeg til.

I første kropsterapi lå jeg med en god fornemmelse flere gange og tænkte der er en mening med jeg er kommet her, så gud ved hvad der kommer til at ske igennem de næste forløb…!

Jeg valgte første gang, ikke at fortælle noget om mig selv, jeg ville opleve hvad min krop kunne fortælle.

Det var spændende at følge med i hvordan der kom liv i min krop, ligeledes mærke når min krop sagde fra, så kunne jeg ganske enkel ikke ånde ordentlig ud, godt at vide at min krop godt kender sine grænser selv.

Jeg må sige at første gang blev min smerte tærskel virkelig udfordret, jeg kunne ikke lade være med at ligge og tænke, hvad meningen var med den smerte!
Det fandt jeg ud af de efterfølgende dage, der fik jeg virkelig givet slip for savnet og sorgen der er ved at min mor døde 5 måneder tidligere.

Ligeledes var jeg pludselig i stand, til at tage nogle beslutninger, der vender hele mit liv på hovedet. Jeg valgte at slippe trygheden, for at følge mit hjerte, resten af mit liv vil jeg arbejde med det jeg brænder for, nemlig mennesket på et eller andet plan. Det er en beslutning jeg ikke har været i stand til at træffe før.

De efterfølgende gange begynder vi med en afklaring inden krops- behandlingen. Det tænker jeg er en god indgangsvinkel, da det for mig, laver en bro imellem sind og krop. Det er også vigtigt at nævne, at jeg i de følgende behandlinger ikke mærker den samme fastlåshed og smerte under behandlingerne, som i den første.

Behandlingerne har sat gang i flere processer – bl.a. gjort mig klar til jobskifte og til at rumme de følelser dette indebærer. Jeg oplever en større indre ro og tro på, at det, som fremtiden bringer, er rigtigt for mig. Jeg har arbejdet med grænsesætning og min egen oprindelige kraft.
 
Ved den sidste terapi arbejdede jeg med blokeringer ifm. at jeg var ved at skrive min opgave. En utrolig effektiv oplevelse. Det at mærke at spændingen i armen gav slip. Og jeg bagefter kunne gå hjem og skrive uden at skulle lave det om 10 gange det var bare fantastisk.

Jeg har en klar oplevelse af, at denne terapiform er i stand til at åbne min krop op i forhold til nogle af de gamle traumer, der forhindrer mig i at bruge hele mit potentiale. Måske netop fordi der arbejdes med krop og sind på en gang.

For mig er Lene et fantastisk fund, jeg er yderst taknemmelig for at have oplevet Lenes store faglige kunnen, hendes fantastiske varme og empati.

Jeg kan på det varmeste anbefale Lene.

Kærlig hilsen
Dorte Lindharth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *