Jeppe Christensen

Jeg fik den 24/9 en Body Self Developments System behandling af Lene Grøn i centeret i Karlslunde. Jeg har en årelang erfaring med disse behandlinger, som jeg har brugt som element i min personlige ud- og afvikling. Jeg er i tidens løb blevet af behandlet af flere forskellige færdiguddannede terapeuter og elever under uddannelse, og i den sammenhæng fremtræder Lenes behandling som noget unikt.

Selve BodySDS behandlingen har for mig normalt været forbundet med stor fysisk velvære, men aldrig i en grad som den, jeg oplevede med Lene. Hun åbnede kompetent for energistrømme i hele kroppen og førte mig i løbet af behandlingen ind i en verden af næsten ekstatisk nydelse – en følelse, der forblev hos mig længe efter. Samtidigt var hun hele tiden i stand til at kommunikere med mig omkring de følelser og tanker, der opstod under behandlingen, og hjælpe mig ved at støtte op om dem, der skulle støttes, og klargøre dem, der skulle slippes.

Dette gav mig et indtryk af en meget stor indfølingsevne og et stort personligt engagement i behandlingen. Det var en følelsesladet tid i mit liv, og nogle dage efter behandlingen gennemførte jeg forandringer i mit liv, som længe havde været påkrævet. Og jeg tror, at Lenes behandling var et skridt på den vej fra erkendelse til konsekvens, der for mig nemt kan blive lidt for lang.

Jeppe, Yogalærer og Alexandertekniklærer studerende

Der er lukket for kommentarer.