Leif Andersen

Jeg stod i den situation, at jeg havde prøvet alt, følte jeg. Både i det offentlige system samt i det alternative, da en god ven anbefalede mig, at henvende mig til Lene, med ordene, prøv hende, hun kan noget. Hvilket jeg så gjorde og jeg er ikke blevet skuffet.

Efter at have haft konstant hovedpine i ca. 4½ år, så er jeg nu efter 6-7 behandlinger hos Lene, mig selv igen. Dog ikke uden et selv arbejde omkring min måde at tackle tingene på, privat men også fagligt.

Lene lagde ud med, at fortælle om muligheder, ud fra hvor jeg stod og foreslog kombinations terapi

Dybde arbejde psykisk først, for at åbne til de lag i kroppen der holdt fysisk, derefter så fysisk, kropsterapeutisk for nu havde kroppen mulighed for at give fri igen. Jeg fulgte Lenes råd og det virkede. Tusind tak Lene for din store indføling og ekspertise, jeg har fået mit liv tilbage og det er takket være din måde at deale med tingene på, i et trygt og meget professionelt rum. En interessant ting er også, den måde hvorpå hun med sin lyd kunne få de dybere ting til at opløses, for at give plads til væren, frihed i mig.

Det er bare intet mindre end fantastisk, at finde det i sig selv, som kan gøre en hel igen. Så min smerte er blevet vendt til at være min største gave. Dog som sagt ikke uden at tage ansvar for det i mig og mit liv, som kaldte på at blive hørt.

Venlig hilsen
Leif Andersen

Der er lukket for kommentarer.