Marianne den 29. August 2014

Marianne den 29. August 2014.

Lene kan og tør alt. En helt unik person og stemme uden for kategori, der bare har det.
Hun behøver ikke forklare eller forsvare hvad hun kan, gør eller hvorfor. Hun har fundet sin plads i universet og gør det fra hjertet, så de rette mennsker vil altid finde vej til hendes rummelige hjem.

Jeg oplevede at en ven nævnte hendes navn. Inden jeg havde set mig om havde jeg fundet hendes hjemmeside, læst den og booket en tid. Det var let, rigtigt, uden forbehold og modstand. Jeg er på SU, men overvejede det slet ikke og havde fuld tillid til min indskydelse, selvom jeg ikke har givet mig selv en behandling i flere år. Lene havde ferie, men tog som den største selvfølge telefonen, da jeg ringede.

Allerede inden jeg kom, fik jeg følelsen af at hun kunne hjælpe mig med at blive mig selv og forblive mig selv. Jeg har i mange år haft et svært forhold til mine adoptivforældre og mig selv i den process. Da jeg sad i bussen fra København havde jeg den bedste tur. 5,5 time og 3 busser gik hurtigt og nemt og var en positiv oplevelse, når der er noget man vil og det er det rigtige. Hendes hjem var mit hjem lige der og jeg følte mig velkommen og stedet var fyldt med kærlighed, åbenhed, kraft og tillid. Jeg satte mig til at vente i hendes hyggelige gang.

Da hun kom ud, havde hun ikke ventet mig da hun havde booket mig til dagen efter, men alligevel var hun klar med det samme, selvom hun lige havde haft en klient. Hun fik mig sat i en meget behagelig stol med et glas vand og to min. Efter slappede jeg af  og vi var i gang. Jeg kunne bare være mig, grine og græde med mine blokeringer med vejrtrækning, koncentrationsbesvær, forsvar og spændinger. Ting jeg kunne genkende fra mig, men som hun fik løsnet op for, da jeg var der og jeg mærkede bagefter. Jeg var lidt ved siden af mig selv og svært ved at have tillid til mig selv og til det vi gjorde, ville virke lige der og følte mig helt ør og skeptisk bagefter, selvom jeg kunne mærke, at der var sket noget, var jeg lidt usikker og i tvivl.

Jeg var tilbage i København kl. 22.00 og faldt omgående i søvn og sov fantastisk til kl. 6. Næste morgen. Nu kunne jeg mærke mig selv tydeligt og det er svært at forklare, hvad der er sket rationelt, men jeg ved bare helt intuitivt med min krop, sind og ånd, at alt er i orden. Det er en ro, tro, håb, kærlighed, tillid som jeg altid vil være i mig ligegyldigt hvad og som vi alle har adgang til, men nogle gange har brug for hjælp til at aktivere.

Jeg håber, at alle vil føle deres første indskydelse og finde frem til lige præcis det, der er rigtigt for dem. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg på min vej fandt Lene, en grøn smaragd. Lene tak for din person, alt det du kan og din magiske stemme som er en stor gave!
KHM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *