Mette Winther

For 2-3 år siden fik jeg konstateret en svær depression. Psykologen mente, at jeg havde haft flere depressioner før, som bare ikke var blevet opdaget/ behandlet og lægen gav mig en masse antidepressiv medicin.
Hos psykologen kunne jeg tale om en masse ting, men følte ikke rigtig at jeg slap det helt, det var som om de dårlige oplevelser og følelser stadig sad fast i kroppen.

På et tidspunkt foreslog min bror mig at prøve Body SDS ( self development system) og da jeg fandt Lene Grøn på nettet, vidste jeg at jeg skulle prøve det.
Første gang jeg var der, var jeg nærmest en skygge af mig selv, men kunne mærke at det hjalp og at en enkelt behandling slet ikke var nok til mig. Jeg gik der nogle gange mere, før jeg besluttede for at lave et nytårsforsæt. Det var at få en behandling hos Lene en gang pr. måned og det har jeg gjort.

For mig at se, er det en selvudviklingsproces og jeg føler at jeg er nået virkelig langt på flere måder.
Først og fremmest er jeg blevet meget bedre til at mærke min krop og passe på den og mig selv. Jeg er mere bevidst om mine grænser og hvornår de bliver overtrådt, enten af mig selv eller andre. Jeg er blevet bedre til at sige fra, også overfor andre og mærke hvad jeg har lyst og energi til.

Lene har hjulpet mig med at slippe en masse gamle negative oplevelser og følelser og jeg føler at de nu kommer helt ud af min krop og mine tanker, hvilket er virkelig dejligt og befriende. Samtidigt hjælper hun mig til at se skjulte gaver i ”dårlige” oplevelser og dermed få dem vendt til noget godt.

Min selvtillid og mit selvværd er vokset ganske betydeligt, det er ligesom om jeg har fået en tro på mit eget værd og mine evner, som jeg aldrig før har haft i samme grad. Jeg hviler mere i mig selv.

Desuden føler jeg mig meget gladere i hverdagen og når jeg har en ”dårlig dag” kommer jeg meget hurtigere op igen, end jeg har gjort førhen.

Jeg ved, at hvis jeg ikke gik hos Lene ville jeg stadig skulle tage antidepressiv medicin og er virkelig glad for Lenes hjælp og støtte i at trappe ud af det.

Jeg betragter Lene som en kæmpe gave i mit liv og jeg er dybt taknemmelig for alt det hun hjælper mig med. Hun får min varmeste anbefaling og hun er virkelig en gave at få ind i sit liv.

TAK Lene for alt hvad du har gjort og stadig gør for mig!

Kærlig hilsen
Mette Overgaard Winther

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *