Psykologistuderende

Det der beskriver bedst, hvad jeg har fået ud af at komme hos Lene i terapi, er at jeg har fået renset ud i de følelsesmæssige spændinger (smerte) eller energi mine handlemønstre har været ladet med – og som har spændt ben for at jeg kunne få det jeg ønskede mig af mig selv og mit liv. Denne udrensning har foregået på en både trygt støttet, konfronterende, ufarlig og effektiv måde.

Det betyder, at det er meget lettere for mig nu at handle frivilligt og udfra mine ægte ønsker, i stedet for at blive tricket følelsesmæssigt af mine omgivelser eller forsøge at undgå situationer og relationer som har tricket mig. Også fordi jeg i højere grad mærker efter de signaler min krop sender mig og især fordi jeg tager dem seriøst nu.

En bivirkning ved at rense ud og tage ladning af de gamle handlemønstre, har også været at komme til at både se og mærke disse, men med en større ro – som fra et roligt ståsted hvor alt er ok og hvor jeg ikke har kunnet væltes omkuld, for det meste :o)

Udover denne større ro som jeg har fundet i mig selv, kan jeg bedre mærke og handle på hvad jeg vil og hvem jeg er – det er som at have fået det sidste, det væsentligste og smukkeste af mig selv tilbage.

Selvom jeg har prøvet mange forskellige terapiformer, har jeg har ikke oplevet andre der så direkte arbejder ind i kernen af de personlige problemstillinger, som den Lene bruger på hendes unikke facon – og med så stor effekt. Sikkert også fordi jeg har været klar til dette, da jeg kom hos Lene. Jeg føler mig heldig og taknemmelig for at Lene har valgt at bruge hendes energi netop på dette arbejde :o)

En psykologistuderende

Der er lukket for kommentarer.