Stud. Psyk.

Da jeg første gang så Lene på en helsemesse, vidste jeg bare at det var hende jeg skulle i terapi hos. Jeg tog ikke fejl.

Det der talte til mig hos Lene var hendes holdning til at gå dybt og få kroppen med. Jeg er nu blevet 100 % overbevist om, at de blokeringer jeg har i min hals (synkeproblemer m. m) og rygspændinger bunder i psykiske årsager der ligger tilbage fra nogle traumatiske oplevelser i min barndom. Dette er blevet bekræftet gennem utallige besøg hos diverse specialister indenfor lægevidenskaben, der intet har kunnet stille op for at hjælpe mig og selvfølgelig igennem de fantastiske forløsninger jeg får når jeg sidder i stolen i Lenes terapilokale.

For første gang i mit liv, er jeg virkelig overbevist om, at det kan lykkes at blive fri af mine blokeringer. Jeg har før gået mindst 50 gange i psykoterapeutisk behandling, som har været mere kognitiv end kropslig. Dette har beriget mit liv, men det jeg gennemgår hos Lene er helt unikt. Jeg tror, jeg har gennemgået en proces der har gjort mig parat til Lenes terapiform.

Hos Lene føler jeg, at jeg bliver sat fri og når ind til min inderste essens og kerne. Jeg vokser og bliver for alvor moden – og mere rummelig! Overfor andre og vigtigst af alt over for mig selv. I den terapi jeg har gået i førhen, har jeg også lært at sætte grænser, sige fra… men dette har været på det mentale plan, hvorfor det har været let at falde tilbage til gamle mønstre og tankegange. Hos Lene mærkes det i kroppen og føles som en meget mere integreret proces. Jeg sætter mig ikke længere på karrusellen og tænker, overvejer og tænker over det igen – nu mærker jeg efter i min krop og svaret kommer helt af sig selv.

Det er intet mindre end en fantastisk dejlig proces, men det er på sin vis også hårdt arbejde og for mig sker det heller ikke fra den ene dag til den anden. Men det er absolut det hele værd og efter et par gange hos Lene, ved jeg, at uanset hvilket humør jeg er i, hvis jeg er i underskudsenergi og ikke lige føler jeg orker at ”gå ind og mærke efter”, går jeg altid derfra med en rar, dejlig og fri følelse.

Det lyder stort, men jeg begynder for alvor på et helt nyt liv, takket være den proces jeg gennemgår hos Lene.

Stud. Psyk.

Der er lukket for kommentarer.