Tea T. Sørensen

Da jeg første gang opsøgte Lene Grøn, var det for at få hjælp til at komme godt igennem mine afsluttende eksamener som musiklærer og sangpædagog. En underviser havde fortalt mig om Body Self Development Systemet, og efter at have set Lenes fine hjemmeside tænkte jeg, at ‘det må jeg prøve’. Min formidling af musikkens forskellige elementer går igennem krop og stemme, og da jeg tidligere havde erfaret, hvordan min krop reagerede ‘negativt’ på stress og nervøsitet, valgte jeg at opsøge Lene — både for at få hjælp til at takle min nervøsitet og samtidig for at give min krop og stemme ro og pleje i eksamensperioden.

Det at tage kontakt til Lene, blev den bedste gave jeg kunne give mig selv. Igennem de første behandlinger formåede hun ikke blot at afhjælpe de stress symptomer min krop havde, men samtidig fik jeg også redskaber til at takle min nervøsitet og en indsigt i, hvordan jeg selv kunne tolke min krops signaler.

Siden jeg første gang var til behandling hos Lene i april 2005, er der sket mere med min krop og stemme, end i de 6 år jeg har været under uddannelse. Den primære årsag til dette ser jeg som værende den store indføling, intuition og viden omkring sammenhængen mellem krop og psyke som Lene udviser i sine behandlinger. Lenes behandlingsform har givet mig et nyt og uvurderligt syn på min krop og dens betydning for mit arbejde som sangpædagog og for, hvordan jeg skaber en god og sund hverdag både på mit arbejde og i mit privat liv.

Jeg kan varmt anbefale alle, der ønsker at arbejde med krop og stemme som udtryksform at prøve en behandling hos Lene — for mig åbnede det en verden, som jeg i dag ikke vil være foruden!

Der er lukket for kommentarer.