Tina Rassing

Hvordan skal jeg dog kunne skrive fyldestgørende om mine erfaringer hos Lene? Jeg fik kendskab til Body Self Developments System gennem min uddannelse, og fik Lene anbefalet af en god veninde. Jeg er uddannet sangpædagog og synger i adskillige orkestre, så jeg lever af at bruge min stemme. I marts 2004 fik jeg konstateret astma som en slags kulmination på, at jeg hele mit voksne liv har været en ”sygdomsmagnet”. Astma, hyppige luftvejssygdomme og et job som sanglærer er ikke en god kombination, og det næsten påtvungne karriereskift sendte mig ud i en depression. Derfor gik jeg med astmamedicin i lommen, til psykolog i et par måneder, dog uden særlig bedring, hverken i forhold til astma eller sindstilstand.

I oktober 2004 fik jeg anbefalet at prøve en Body SDS behandling på centret i Karlslunde, og en ny verden åbnede sig for mig. Meget opsat på at ligge både astmamedicinen og depressionen på hylden, fulgte jeg min oplevelse i Karlslunde op med at bestille en tid hos Lene, og allerede fra første behandlingsgang kunne jeg mærke forbedringer i sind og krop! Gennem mine behandlinger hos Lene er jeg både astma-, depressions- og sygdomsfri på 2. år!! Behøver jeg at sige mere?Lene har en gave i form af stor empati, ubegrænset medfølelse, forståelse og indsigt. Hun er en dygtig og lydhør terapeut og kan som ingen anden jeg har mødt – skabe et rum, hvor man føler sig tryg; Set, hørt og forstået. Lene møder dig i øjenhøjde med stor forståelse for netop dig og dine behov, og tager dig alvorligt uanset hvor meget du selv bagatelliserer. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!!

Lene er min største inspirationskilde til – aktivt – at tage ansvar for mit eget liv. Hun har inspireret mig til at se, erkende og sortere i gode og dårlige påvirkninger i mit liv. Hun har motiveret mig til at arbejde ud fra mig selv og mine egne forventninger, og ikke hvad jeg tror andre mennesker forventer. Hun har lært mig, at min krop sender signaler til mig som jeg skal lytte til, respektere og handle på.
Hun har vist mig vejen til et rigt og mere helt liv, men også at jeg skal gå vejen selv. Hun har åbnet mit sind og mine øjne for, at styrken til forandring og forbedring findes inden i mig.

Hun har hjulpet mig et stykke tættere på at elske og acceptere mig selv som den jeg er.Ganske enkelt har Lene hjulpet mig til et bedre liv og jeg kan ikke takke hende nok!!

Tina Rassing

Der er lukket for kommentarer.